Fandom

Kosova Wiki

Schwaben

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
  • Schwaben njëherit përdoret si emër për një populli. Zvicëranët gjerman si dhe banorët e Elsassit, gjermanët i njohin si Schwabe, gjë që dhe nuk janë Schwabe (p.sh. gjermant verior).
  • Bayern (sqt. Bajern) me emrin Schwaben nënkuptohet teritori i cili gjendet në të.left|30px|Shpjegim Kjo faqe bën kthjellimin e shprehjeve ose të titujve që për bazë kanë fjalën e përbashkët.
als:Schwaben

ast:Suabia ca:Suàbia da:Schwaben de:Schwaben en:Swabia es:Suabia fi:Schwaben fr:Souabe it:Svevia ja:シュヴァーベン la:Suebia nl:Zwaben (landstreek) no:Schwaben pl:Szwabia ru:Швабия sr:Швабија sv:Schwaben

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki