Fandom

Kosova Wiki

Search.ch

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

thumb|350px|Search.ch shenja dalluese Search.ch është një motor kërkimi zviceran themeluar dhe mirëmbajtur nga Räber Information Management GmbH. Ky motor kërkimi është i specializuar posaçërisht pë tregun zviceran duke u ofruar disa shërbime bazë me efikasitet maksimal.

Nga shërbimet më të rëndësishme që ofron kjo kompani janë:

  • Kërkim të përgjithshëm.
  • Kërkim të vendeve të punës.
  • Kërkim të vendeve të banimit (shtëpi, banesa etj).
  • Treg veturash.
  • Hartë me adresa të sakta vetiake don të thot të çdo personi në tërë shtetin.
  • Kërkim të numrave të telefonit.
  • Të dhëna turistike.

Shih edhe Edit

Lidhje të jashtme Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki