FANDOM


Shën Prodhromi është një nga Manastiret më të mirënjohur dhe më të vjetër të Shqipërisë. Është ndërtuar në shekullin XIV, dhe dihet se kishte kodik që në 1330. Shën Prodhromi është një nga vendet më të lakmuara për pushimë malore, me klimë të mrekullueshme dhe me një gjelberim shumë të dendur. Voskopoja dhe sidomos Shën Prodhromi është një nga vendet me klimë më të shëndetshme jo vetëm në Shqipëri, por edhe në Ballkan dhe më gjërë.


Kategoria:Manastir

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.