Fandom

Kosova Wiki

Shkalla e III - e mbrojtjes së llojeve

22,420pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Shkalla e III - e mbrojtjes - aplikohet në zonë të destinuar për ndërtimin e objekteve për

rekreacion, turizëm dhe nevojat e banorëve në zona të mbrojtura.[1]


Burimi i të dhënaveEdit

  1. LIGJI PËR MBROJTJEN E NATYRËS Në amëzën assembly-kosova.org

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.