Fandom

Kosova Wiki

Shkolla Normale në Shkodër

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Shkolla Normale në Shkodër u hap më 27 mars të vitit 1917: Kjo shkollë në atë kohë organizoi edhe kurse pedagogjike ku përgatiteshin mësuesit e parë për fshatrat e Shkodrës dhe Krujës.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki