Fandom

Kosova Wiki

Shqipja standarde dhe shoqëria shqiptare sot

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Shqipja standarde dhe shoqëria shqiptare sot është titulli me të cilin u njoh konferenca shkencore ndërkombëtare e mbajtur në Tiranë.


PjesemarresitEditCitateEdit

  • Rexhep Qosja : "E kur ata që e flasin dhe e shkruajnë të njëjtën gjuhë standarte nuk i përzihen njëri-tjetrit në punët gjuhësore dhe në punë të tjera mund të supozohet se ç'ka e pret gjuhën standarte dhe se ç'ka i pret ato punët e tjera "
  • Xhevat Lloshi : "Detyra që na mbetet ne si gjuhëtarë, për të mos e lënë gjuhën të shkatërrohet, është që të ndërgjegjësojmë përdorimin e kësaj shqipeje standarde duke e ngritur atë në shkallën që i përket. Këtë shqipe standarde ta bëjmë të përdorshme për shoqërinë në zhvillim"

Burimi i te dhenaveEdit

  1. 1.00 1.01 1.02 1.03 1.04 1.05 1.06 1.07 1.08 1.09 1.10 1.11 1.12 1.13 1.14 1.15 1.16 2007 Ameza : AlbaSoul

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki