Fandom

Kosova Wiki

Shyqyri Alushi

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Shyqyri Alushi lindi më 10 maj 1934 në Shkodër, këngëtar i shquar i ahengut dhe këngës popullore qytetare shkodrane në gjysmën e dytë të shek. XX.[1]

MirënjohjetEdit

Burimi i të dhënaveEdit

  1. Vasil S. Tole Encilopedia e muzikës popullore shqiptare

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki