Fandom

Kosova Wiki

Sistemi automatik

22,420pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Sistemi automatik është një rrjetë e veglave dhe instrumeteve matëse elektronike i cili funksionon në bazë të informatave të paradhëna sipas një programi sistematik që përpunohen nga qarqet komplekse elektrike të futura në veglat komanduese elektronike si çipi, integrali apo procesori.

Me zhvillimin e sistemeve automatike merret informatika.


Shiko dhe këtëEdit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.