Fandom

Kosova Wiki

Stampa:CommonsCat

22,418pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Një kategori në Wikimedia Commons përmban dokumente multimediale për Stampa:CommonsCat.
Përdorimi
Kjo stampë shërben për të kërkuar artikuj multimedialë në kategorinë përkatëse te Wikimedia Commons.
Sintaksa
{{CommonsCat | EmërtimiCategoryCommons | Diçitura }}
Parametrat
  • EmërtimiCategoryCommons : Emërtimi i kategorisë në Commons, pa prefiksin « Category: »
  • Diçitura : Emërtimi i kategorisë dhe përshtatja sipas gjuhës shqipe
Shembuj
Category:Aeroplanë: {{CommonsCat|Aeroplanes|Aeroplanë}}:

Template:CommonsCatda:Skabelon:Commonscat de:Vorlage:Commons2 en:Template:Commonscat fr:Modèle:CommonsCat hr:Template:Commonscat hu:Template:Commonscat nl:Sjabloon:Commonscat no:Mal:Commonscat ja:Template:Commonscat os:Шаблон:Commonscat pt:Predefinição:Commonscat ru:Template:Commonscat sv:Mall:Commonscat vi:Tiêu bản:Commonscat zh:Template:Commonscat

Also on Fandom

Random Wiki