Fandom

Kosova Wiki

Standardi internacional

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Standardi - është specifikimi teknik, i miratuar nga Agjencia për Standardizim e Shteteve, për përdorim të vazhdueshëm, aplikimi i të cilëve është i paobligueshëm dhe shërben si dokument për arritjen e nivelit të cilësisë. [1]

Zakonisht pas arritjes së standartit të një produkti nga shumica e prodhuesve përbrenda një tregu atëherë në bazë të ati standarti përcaktohet minimumi i nivelit të produktit përkatës që mund të qarkulloj përbrenda ati tregu.


Burimi i të dhënaveEdit

  1. LIGJI PËR STANDARDIZIMIN Në amëzën assembly-kosova.org
da:Standard

de:Standard en:International standard es:Estándar Internacional et:Standard fa:استاندارد fi:Standardi fr:Norme he:תקן io:Normo it:Standard (diritto) ka:ეტალონი lt:Standartas no:Standard pl:Standard ru:Стандарт simple:Standard sv:Standard uk:Еталон zh:标准

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki