Fandom

Kosova Wiki

Studio e hapur

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Studio e hapur është një radio emision i emetuar më parë në radio prishtinë e tani emetohet në radio kosovë të marteve dhe të enjëtëve nga ora 17:00 - 18:00.

Studio e hapur është emision kontaktues dhe debatues, i cili transmetohet nga e marta deri të enjten nga ora 17:00-18:00 me tematikë të ndryshme. Të marteve në kuadër të këtij emisioni trajtohen ngjarjet e ndryshme kulturore, kurse të mërkurave në kuadër të këtij termini pasqyrohet qeverisja lokale dhe problematika nëpër komuna të ndryshme të Kosovës.

Termini i së enjtes është i rezervuar për trajtimin e temave të ndryshme nga shëndetësia dhe mjekësia në përgjithësi.

Mënyra e vetëme e kontaktimit është telefonata gjatë transmetimit ose adresa elektronike e centralizuar e radio kosvës.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki