Fandom

Kosova Wiki

Super Mario

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Redaktimi i nga përdoruesit e paregjistruar apo përdoruesit e rinj është çaktivizuar.
Përdoruesit e tillë mund të diskutojnë. Për ndryshime bëni kërkesë për lirim, hyni ose hapni një llogari.
right|Super Mario|thumb

Super Mario është një lojë vizuale e krijuar dhe shpërndarë nga firma e njohur Nintendo, e cila është prodhuese e konzolave për lojra të animuara me sukses të madh.

Shih edhe Edit

Lidhje të jashtme Edit

ar:ماريو (شخصية خيالية)

ca:Mario da:Mario de:Super Mario en:Mario es:Mario (Nintendo) fi:Mario fr:Mario he:מריו hr:Super Mario is:Mario it:Super Mario ja:マリオ (ゲームキャラクター) ko:마리오 lt:Mario nl:Super Mario no:Mario pl:Mario pt:Super Mario ro:Mario (seria) ru:Марио simple:Mario (Nintendo) sv:Mario th:มาริโอ tr:Super Mario ur:ماریو vi:Mario zh:马力欧

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki