Fandom

Kosova Wiki

Tatimpaguesi

22,420pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Tatimpagues nënkupton çdo person që kërkohet të paguajë ndonjë lloj tatimi sipas

legjislacionit të zbatueshëm në një shtet, dhe përfshin një person të tatueshëm. [1]


Burimi i të dhënaveEdit

  1. LIGJI PËR ADMINISTRATËN TATIMORE DHE PROCEDURAT Në amëzën assembly-kosova.org

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.