Fandom

Kosova Wiki

Teatri i Operas dhe Baletit

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Teatri i Operas dhe Baletit është promovuar me shfaqjen e parë "Rusallka" në Tiranë në vitin 1953. Artistë të njohur i kanë dhënë publikut shqiptar ndër vite një kulturë të lartë muzikore. Ata kanë mbetur të paharruar në kujtesën e publikut.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki