Fandom

Kosova Wiki

Trebeshina

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Gjendeni te artikulli Trebeshina. Për shprehjet e ngjashme në shkrim, kuptim apo tingëllim, shikoni këtu.


[[Figura:HPIM0455 resize.jpg|thumb|right|300px|Mali Trebeshinë, pamje nga Gryka e Këlcyrës]]

Trebeshina është në rradhë të parë mal në shqipërinë jugore dhe emër i një gazete të Shoqatës Atdhetare-Kulturore "Tafil Buzi".el:Τρεμπεσίνα

Also on Fandom

Random Wiki