Fandom

Kosova Wiki

Ura e Kovaçit

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Ura e Kovaçit, e cila funksionon edhe sot e kësaj dite, ndodhet në hyrje të [[Voskopojë]s. Ashtu si edhe ura të tjera të ndërtuara mbi një shekull më parë, edhe ura e Kovaçit ka shërbyer për të lidhur Korçën me dy krahina, atë të Voskopojës dhe të Lekasit, me jo pak fshatra e popullsi në kohët më të mira të lulëzimit të tyre. Po kjo urë vazhdon të shërbejë për qarkullimin e njerëzve dhe mjeteve edhe tani.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki