Fandom

Kosova Wiki

Urdhëri "Naim Frashëri"

22,418pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

  1. RIDREJTO Urdhri "Naim Frashëri"

Urdhëri "Naim Frashëri" është mirënjohje që u jepet qytetarëve shqiptarë dhe të huaj, punonjësve të shkencës, artit, kulturës dhe arsimit për vepra dhe veprimtari të çmuara.[1]

Ky urdhër është i artë dhe i argjendtë

Historiku Edit

Të dekoruarit Edit

Referencat Edit

[1]

Lidhje të jashtme EditCite error: <ref> tags exist, but no <references/> tag was found