FANDOM


VHS (Shkurtesa e Video Home System) është një analog videokasete që është prodhuar nga firma JVC dhe është shitur së pari herë 1976Japoni, produkti përdoret për inçizim dhe shikim.ar:في إتش إس

ca:VHS cs:VHS da:VHS de:Video Home System en:VHS eo:VHS es:VHS et:VHS eu:VHS fi:VHS fr:Video Home System he:קלטת וידאו ביתית hu:VHS id:Video Home System it:VHS ja:VHS ko:VHS ms:VHS nl:VHS (video) no:VHS pl:VHS pt:Video Home System ru:VHS simple:VHS sk:Video Home System sv:VHS tl:Video Home Service tr:VHS uk:VHS zh:VHS

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.