Fandom

Kosova Wiki

Vajza

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

[[Figura:Tamil girls group.jpg|thumb|Një grup vajzash Tamile]]

Vajza është krijese femërore njerëzore e moshës së re, e kundërta e djalit që është krijesë mashkullore njerëzore e moshës së re. Vitet në të cilat vajza kalon në grua dallon varësisht nga shoqëria. Afërsisht kalimi i vajzës në grua ndodh rreth viteve të tetëmbëdhjeta të jetës, në kohën e adoleshencës.

Shih dhe këtë Edit

Template:Njeriu

Lidhje të jashtme Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki