FANDOM


Video tekst (Videotext) është një formë e komunikimit që përdoret për të shpërnda lajmet në formë shkronjash e grafike në Televizorë. Kjo formë e komunikimit bëhet në Televizorët duke e shtypur sustën përkatëse për ftesën e Video tekstit. Zakonisht përmbajtja e këtyre video-fletave ka të bëjë me lajmet ditore, përmbajtjen e programit të transmetuar në kanalin përkatës dhe në kohërat më të reja mundësohen nga shërbime të ndryshme edhe lojëra shpërblyese apo kuize të ndryshme. Me përhapjen e internetit rëndësia e kësaj forme të komunikimit ka rënë në shkallën më të ultë.

LinksEdit

bg:Телетекст

ca:Teletext cs:Teletext cy:Teledestun da:Tekst-tv de:Teletext el:Teletext en:Teletext es:Teletexto et:Teletekst eu:Teletestu fi:Teksti-TV fr:Télétexte gl:Teletexto he:טלטקסט id:Teleteks is:Textavarp it:Teletext ja:文字多重放送 ko:문자 다중 방송 nl:Teletekst no:Tekst-TV pl:Teletekst pt:Teletexto ru:Телетекст sr:Телетекст sv:Text-TV th:เทเลเท็กซ์ tr:Teletekst

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.