Fandom

Kosova Wiki

Visar Dodani

22,420pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Ky artikull ose seksion nuk ka mjaft ose nuk ka asnjë referencë dhe mund të mos jetë i saktë .(16 Mars 2009)
Jeni të lutur të ndihmoni këtë artikull duke shtuar referenca dhe duke korrigjuar informacionet.
  1. REDIRECT Stampa:Për përmirësim

Visar Dodani atdhetar, poet e publicist, njëri nga botuesit e gazetës "Shqipëria" në vitet 1879-'99, më pas sekretar i Komitetit kombëtar shqiptar në Gjenevë, por edhe krijues dhe autor i veprave letrare: "Mjalti i bletës", "Memoriet e mia", etj. Vdiq më 16 mars 1939.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.