Fandom

Kosova Wiki

Vlerë e tregut në administratën tatimore

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Vlerë e tregut nënkupton çmimin me të cilin mallrat dhe shërbimet e ngjashme të të

njëjtës cilësi dhe sasi do të mund të shiteshin në një transaksion tregtar të paanshëm. [1]


Burimi i të dhënaveEdit

  1. LIGJI PËR ADMINISTRATËN TATIMORE DHE PROCEDURAT Në amëzën assembly-kosova.org

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki