Fandom

Kosova Wiki

Vlerat e mbrojtura të natyrës

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Vlerat e mbrojtura të natyrës - vlera të natyrës, të shpallura nga organet e përcaktuara

me ligj dhe të regjistruara në regjistrin për vlerat e mbrojtura të natyrës.[1]


Burimi i të dhënaveEdit

  1. LIGJI PËR MBROJTJEN E NATYRËS Në amëzën assembly-kosova.org

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki