Fandom

Kosova Wiki

Ymer Bali

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Ymer Bali i kryen studimet në Austri1930. I lindur në Tiranë pati një aktivitet të madh. Dallohet për portrete dhe për fotografi kolektive. Ai nuk u martua, nuk la pas asnjeri që të merrej me arkivën e tij të pasur. Pas vdekjes një mbesë e tij dorëzoi (dhuroi) arkivën e tij në Arkivin Qëndror të Shtetit në Tiranë.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki